Thursday, 28 July 2011

bilangan bunga ros dan maksudnya

aku dapat artikel ni dari blog orang la..so sweet..aku suke bunga ros..so aku copy paste je lah ye.. *aku tak mintak kebenaran lagi la..adehh ! 




Sekuntum – Cinta yang luar biasa. Seluruh hidupku hanya ada kamu…
2 Kuntum ros – Kita berdua sangat saling mencintai.
3 Kuntum ros – Aku cinta kamu.
6 kuntum ros – Aku mahu menjadi milik kamu.
9 kuntum ros – Mencintai satu sama lain selamanya.
11 kuntum ros – Kamu satu-satunya yang aku cintai dalam hidup.
12 kuntum ros – Sememangnya aku telah jatuh cinta dan sangat tertarik kepadamu..
13 kuntum ros – Peminat misteri.
24 kuntum ros – Setiap saat aku terkenangkan mu.
33 kuntum ros – aku tersangat-sangat cintakan mu.
36 kuntum ros – Feeling romantic attachment because you come to me.
44 kuntum ros – Tetap mencintaimu sampai bila-bila.
50 kuntum ros – This is Regretless Love.
56 kuntum ros – My love.
66 kuntum ros – Successfull love affair.
99 kuntum ros – Cinta kita abadi.
100 kuntum ros – Tetap mencintai dan akan mengasihi sampai mati.
101 kuntum ros – Tiada cinta lain selain kamu.
108 kuntum ros – Please marry me!
111 kuntum ros – Eternal Love.
123 kuntum ros – Free love.
144 kuntum ros – Mencintaimu siang dan malam.
365 kuntum ros – Teringatkan kamu setiap hari, mencintaimu setiap detik dan waktu.
999 kuntum ros – Everlasting and eternal love.
1001 kuntum ros– Faithful live, till forever. *aku suke yang ni..tapi aku tak suke PEMBAZIRAN..




profile pic aku lah..kat FB.. *menjaja..

Monday, 25 July 2011

curang ?

topik pasal ni..gempak kot..moh kite pegi satu satu..actually bagi aku..lelaki ke perempuan ke..sama je..memang tak boleh nak setia..sebab ape ? ni just opinion aku je..ehh..aku tak ade pengalaman oke..tak pernah curang.. *yang tahu tu , baik diam..kalo tak aku godam kome.. kite mulakan dengan lelaki lah dulu.. *saje nak dropkan kome dulu..

KENAPE LELAKI CURANG ?

-dah rase deme tu hensem benor.. *sebenornye macam tempoyak je mukanye..-,-
-ouhh ! frust !!! frust ape ? putus cinta la..
-sebab dah memang LELAKI namanya..so kalau tak gatal , bukan lelaki normal..
-deme nak tunjuk hebatlah *konon*..boleh ade banyak awex.. *puii..puii..
-bangga dapat gelaran PLAYBOY.. *kalau dapat kaki bangga lagi tak ?
-deme bosan dengan awex deme..sebab tu lah cari lain..yang dah kawin pon cari lain..ni kan pulak just COUPLE..
-tak dapat rasa lagi satu nikmat yang bernama penampor.. *warning : jangan lakukan dirumah kerana dapat mencacatkan muka..

okay~ ni just opinion aku..aku perempuan..so tak berapa tahu la sangat..adehh..aku maleh nak type yang seterusnya ni..tapi tak pe la..just go on..aku kena ADIL right ? but tak nak kasi point banyak2..jari aku tibe2 tak sehat !  * pandai kau..puii..puii..



KENAPA PEREMPUAN CURANG ?

-sebab deme cantik..pretty..baik..caring..lemah lembut.. *ouhh ~ personality just like me..
-sebab lelaki curang..perempuan pun curanglah..
-rezeki jangan ditolak..
-sebab lelaki gatal sangat..macam la perempuan tak boleh buat.. *ni namanya ADIL..
-sebab perempuan memang hebat.. *wa tabik sama PEREMPUAN ! 
-kitorang nak kasi pengajaran kepada lelaki yang suka curang..
-sebab ade nye teori.. "yang dah kawin pon cari lain..ni kan pulak just COUPLE.."
-sebab perempuan ni berani..kalau perempuan curang..takkan lelaki nak tampor.. * dayus tu bang ! 

haaa~akhirnya berjaya jugak habiskan..aku sangat adilkan..kasi tahu kenapa lelaki curang..dan kenapa perempuan curang..so , sampai sini je lah entri aku..just joke..thanks for reading..Assalamu'alaikum..

cOme AgaiN dEar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...