Thursday, 28 July 2011

bilangan bunga ros dan maksudnya

aku dapat artikel ni dari blog orang la..so sweet..aku suke bunga ros..so aku copy paste je lah ye.. *aku tak mintak kebenaran lagi la..adehh ! 




Sekuntum – Cinta yang luar biasa. Seluruh hidupku hanya ada kamu…
2 Kuntum ros – Kita berdua sangat saling mencintai.
3 Kuntum ros – Aku cinta kamu.
6 kuntum ros – Aku mahu menjadi milik kamu.
9 kuntum ros – Mencintai satu sama lain selamanya.
11 kuntum ros – Kamu satu-satunya yang aku cintai dalam hidup.
12 kuntum ros – Sememangnya aku telah jatuh cinta dan sangat tertarik kepadamu..
13 kuntum ros – Peminat misteri.
24 kuntum ros – Setiap saat aku terkenangkan mu.
33 kuntum ros – aku tersangat-sangat cintakan mu.
36 kuntum ros – Feeling romantic attachment because you come to me.
44 kuntum ros – Tetap mencintaimu sampai bila-bila.
50 kuntum ros – This is Regretless Love.
56 kuntum ros – My love.
66 kuntum ros – Successfull love affair.
99 kuntum ros – Cinta kita abadi.
100 kuntum ros – Tetap mencintai dan akan mengasihi sampai mati.
101 kuntum ros – Tiada cinta lain selain kamu.
108 kuntum ros – Please marry me!
111 kuntum ros – Eternal Love.
123 kuntum ros – Free love.
144 kuntum ros – Mencintaimu siang dan malam.
365 kuntum ros – Teringatkan kamu setiap hari, mencintaimu setiap detik dan waktu.
999 kuntum ros – Everlasting and eternal love.
1001 kuntum ros– Faithful live, till forever. *aku suke yang ni..tapi aku tak suke PEMBAZIRAN..




profile pic aku lah..kat FB.. *menjaja..

2 comments:

cOme AgaiN dEar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...