Monday, 5 December 2011

kelebihan chewing gum

Assalamu'alaikum..macam mane kome boleh sesat bace blog aku ni ? *kurang ajar tak ? oke fine..just teasing..semalam or kelmarin , anak sedara aku kasi aku chewing gum..lalu dengan ramah tamahnye berkata..

" Cu , buatlah belon..adik nak tengok.. :( "

aku buat lah muka --> =.= sambil berkata dalam hati , kome ingat Cu kome ni badut ye ? =.= zZzZz~ lantas anak sedara aku mempamerkan mukanya yang kononnya INNOCENT tu.. *aku rase nak pelempang je muka aku yang comel ni..ye lah ! ye lah ! aku pun layan je lah..buat le BELON..kunyah punye kunyah..terhasillah satu gelembung dari mulut aku..dan anak sedara aku pun mula lah ---> wahh ~ wahh ~ wahh ~ besarnye.. *excitednye kau..=.= tetibe POP ! pecah..habis melekat kat mulut aku..deme pon mengekek ngekek gelak..=.= *aku rase diri aku betul2 diperlakukan seperti badut..

and for kome punye information..chewing gum ni bagus untuk ingatan..so sebelum study..cube lah makan chewing gum..dan makan sampailah kome rase pahit..then kunyah lagi sampailah kome rase mulut kome lenguh..kalau dah rase macam nak termuntah , baru stop makan okei..insya Allah..amalkan selalu okei..aku tak main2..

sampai sini lah entri ni..malas betul aku nak hupdate..

ini bukan aku..ni maybe skandal Pak Cik Google..=.=






note : sakit tulang belakang ! ergh !!!!!

0 comments:

Post a Comment

cOme AgaiN dEar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...