Friday, 27 January 2012

20 things to make your woman smile

i miss his smile..
Assalamu'alaikum..dan salam sejahtera..Anyeong Haseyo ? hari ni aku nak berkongsi..cara2 untuk buat awek / kawan perempuan / mak / nenek / ibu / opah / dan yang sewaktu dengannya untuk tersenyum.. try to do it as sincerely as you can okay !


1. tells her that she is pretty or gojes or beautiful.. *jangan cakap seksi pulak !
2. hold her hand for a while.. *untuk yang mahram je..=.=
3. bawak die jumpa kawan2 perempuan kome..introduce her to them..
4. buat NOTA / LOVE LETTER kat deme atau just say HAI..
5. cubit / main kejar2 / tumbuk2 die.. *jangan la buat kuat2 !
6. biarkan dia ambik seberapa banyak gambar yang die nak..
7. tell her funny jokes..
8. tell her stupid jokes..
9. okey , just tell her JOKES.. =.=
10. bagi kat die bunga yang die suke..
11. tengok mata die lame2 and senyum..
12. call her or just text her..
13. ingat tarikh lahir die.. *try to be the first person to wish her birthday..
14. try to answer her call..even just for a while if you are busy..
15. kalo kome kisah pasal die , TUNJUKKAN..
16. ketuk botol tepi rumah die.. *macam zaman dahulukala pulak.. :P
17. sing to her..
18. make her feels SPECIAL..
19. teman die kemana2 die nak pergi..
20. buy SOMETHING for her.. *tak kisah mahal ke murah..it is worth for her..

actually ade banyak lagi benda yang kome boleh buat..aku just senaraikan..so sampai ni je lah entri kali ni..selamat mencuba !



0 comments:

Post a Comment

cOme AgaiN dEar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...