Saturday, 28 January 2012

hadiah untuk birthday boy !



Assalamu'alaikum..kalau hari jadi adik lelaki / bapak / atok / tok wan / boyfie and yang sewaktu dengannye dah hampir , mesti kome gasak pikir pasal hadiah hari jadi untuk deme kan ? so here , aku cadangkan ape yang kome boleh kasi kat deme..ikut budget kome la..aku rase benda yang aku cadangkan ni semuanya dalam lingkungan AFFORDABLE..

1. Baju

baju yang below RM 30 pun okei ape..tak pun baju couple tuu..sweet kot..

2. Jam

orang lelaki ni jam dah rosak pun deme pakei..so baik kome ganti jam buruk deme tu..


3. Chocolate

kome ingat pmpuan je ke suke kat coklat..same goes to the boys..or maybe just for the CHILDISH one.. :) you know them better..right ?

4. Perfume

err..ni minyak attar..=.= kome cari la yg sesuai untuk dihadiahkan utk deme..bagi hilang bau tengik ketiak deme tu..=.=

5. Wallet / Dompet

aku tak pernah lagi tengok dompet lelaki yang masih elok..semua yang aku tengok dah terjelabak..=.=

6. a bottle of wishes

kome suruh lah si dia bukak satu ketul setiap hari..mesti best..tapi percaye lah cakap aku..die akan bukak semua dalam satu waktu..=.=

7. Surprise birthday party

ehh..ni candle light dinner..=.= i mean u can make a surprise for him..ajak lah kawan2 kome and bagi die terkejut sikit..kalau buat awal sikit pun okei jugak..konfem die terkejut..

so itu jelah idea aku..aku dah ketandusan idea dah ni..=.= dan jangan lupa selitkan love letter kat hadiah tu untuk deme..wahhh..sweetnye..









nota : agak2 GEDIK aku dah balik ke belum now ni ? *kenape die tak contact aku ? hurm

0 comments:

Post a Comment

cOme AgaiN dEar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...